La veu del carrer

Trobats i entrevistats al carrer Aragó
Patrocinio Poquet. Administrativa

«S’ha de donar solució als països d’origen dels immigrants». «Barcelona ha empitjorat en seguretat. El problema és la massificació de la ciutat. S’ha de donar solució als països d’origen dels immigrants. Els que tenen més dificultats per reintegrar-se han de fer coses extrasocials per poder sobreviure. Però ells no tenen la culpa»

Jimmy Brandon. Jubilado

«Barcelona vibra». «Este año me he jubilado. Era profesor de inglés en INEFC. Soy de Australia pero llevo muchos años aquí. Vine por mi mujer, ella es chilena pero sus padres eran catalanes. Me gusta mucho el campo pero también me gusta mucho Barcelona porque es muy flexible, hay muchas cosas para hacer, mucha cultura... Vibra».

Antoni Prades. Professor

«No tens cap arma per fer complir les normes». «Sóc professor d’FP i també faig classes a un grup d’ESO. A l’ESO hi ha problemes de disciplina. Avui la gent passa de tot i no tens cap arma per fer complir les normes. L’interès dels nois ha empitjorat, però això és relatiu perquè la societat que els envolta també és diferent».

Carles Puig. Control de costos

«El metro m’ha deixat penjat més d’una vegada». «Agafo habitualment el metro i em quedo penjat més d’una vegada. La Línia 5 a  primera hora del matí és molt problemàtica i els autobusos també triguen. Els metros són molt macos i els autobusos millors, però el servei és insuficient».

Roser Fontseré. Jubilada

«Mai encerten les obres de Barcelona». «Visc a Mallorca amb Borrell i allà amb les obres han tallat arbres. Al carrer Aragó, hi ha una entrada de metro amb escales que necessiten una reparació i a l’esquerra de l’Eixample no tenim cap parc. A tot Barcelona fan obres i no les encerten mai».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento