Els taxis incorporen un nou canal tancat de televisió

Les claus:
  • 100 taxis instal·len monitors DVD amb emissions exclusives.
  • És la base per a una futura emissió en temps real.
  • Els taxistes reben una compensació de 130 euros per posar la televisió.
A partir d’ara un centenar de taxis de Barcelona, afiliats a l’Associació de Taxistes Autònoms de Catalunya (ATAC), provaran el funcionament d’unes pantalles DVD a l’interior dels vehicles que emetran
una programació exclusiva per al sector.

Ara per ara els usuaris del taxi només gaudiran d’una filmació de 12 minuts que intercala publicitat amb informació cultural i turística, però a la llarga podran connectar amb les emissions a temps real del que serà un nou canal d’informació, exclusiu per a taxistes.

Els taxistes que portin aquestes pantalla rebrem una compensació de 130 euros al mes
«És un sistema amable, gens agressiu» explicava ahir
Esteban Moreno, secretari general d’ATAC «que aporta un benefici al taxista i substitueix les molestes banderoles publicitàries».

10.300 potencials clients

El 95% de la flota de taxistes de Barcelona amb 10.300 vehicles, són autònoms que poden fer-se amb aquest sistema de forma totalment gratuïta si pertanyen a l’ATAC. Només hauran de recarregar una targeta digital amb nous missatges cada mes.

Tot i que la Generalitat ja ha homologat l’aparell, l’empresa Taxispots, impulsora de la iniciativa, resta a l’espera de la regulació de l’Institut Municipal del Taxi, qui dictarà les pautes sobre els anuncis publicitaris que s’han d’emetre dins els taxis.

Picabaralles polítiques

El portaveu del col·lectiu de taxistes ATAC, Esteban Moreno, va explicar ahir que el sistema "fa mesos que podia estar funcionant", però que ho van impedir "els representants d’ERC a l’Entitat Metropolitana del Transport".

Moreno va acusar directament a José Maria Goñi d’haver intentat impedir que l’Associació de Taxistes Autònoms rebés la concessió perquè "era un servei que volia donar ell, guanyant-hi diners".

Prova de la picabaralla política que ha desencadenat aquest petit aparell informatiu va ser la destacada, tot i que anunciada, absència del regidor portaveu de la Comissió de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Francesc Narváez.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento