Una mare i el seu nadó se salven de miracle en enfonsar-se una casa

No hi ha hagut víctimes.
Operaris treballant, ahir, per treure la runa. (Carolina Cubota / ACN)
Operaris treballant, ahir, per treure la runa. (Carolina Cubota / ACN)
Operaris treballant, ahir, per treure la runa. (Carolina Cubota / ACN)
Podria haver acabat en tragèdia, però ha quedat en un ensurt. Una casa unifamiliar de La Canonja (Tarragona) es va enfonsar la matinada de dimarts amb dues persones dins, una dona de 31 anys i la seva filla de 21 mesos.

Just abans de l’enfonsament, un cotxe de la Policia Local havia estacionat just davant de l’immoble i el vehicle va quedar sepultat per la runa de l’edifici. Afortunadament, els dos agents acabaven de sortir del vehicle i no van resultar ferits.

El fet que els policies es trobessin prop de l’edifici en el moment de l’enfonsament va ser crucial per ajudar a què les dues víctimes que havien quedat entre les runes rebessin els primers auxilis. Les dues ferides van ser traslladades inmediatament, després de ser rescatades, a l’hospital Joan XIII de Tarragona. La nena tenia dues fractures cranials sense afectació neurològica i la mare es trobava en observació a la unitat de traumatologia amb nombroses policontusions. En poques hores podrien ser donades d’alta.

A causa de l’enfonsament, del qual es començaran a estudiar les causes un cop es tregui la runa (les primeres hipòtesis apunten a unes obres que es feien en un solar proper), van haver de ser desallotjats cinc veïns de cases contigües. No podran tornar a casa fins que s’asseguri l’estructura de l’immoble.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento