El Fòrum resisteix el riu de gent de la Festa del Cel

Les claus:
  • Unes 350.000 persones assisteixen al Festival Aeri, 130.000 de les quals al recinte.
  • El reforç del transport públic evita el col·lapse i les aglomeracions.
  • Els assistents van poder veure maniobres impossibles i diversos avions històrics.
Un dels espectaculars exercicis aeris que van realitzar els avions participants durant l'exhibició. (Hugo Fernández)
Un dels espectaculars exercicis aeris que van realitzar els avions participants durant l'exhibició. (Hugo Fernández)
HUGO FERNÁNDEZ
Un dels espectaculars exercicis aeris que van realitzar els avions participants durant l'exhibició. (Hugo Fernández)
El Fòrum va superar ahir la seva prova d’aire. La Festa del Cel, amb un èxit d’assitència de més de 350.000 persones, no va col·lapsar ni el recinte ni el transport públic. Tres factors van jugar al seu favor: una jornada extensa que va començar a les nou del matí i va finalitzar a les dues de la tarda; el repartiment del públic per tot el front marítim; i els diversos actes multitudinaris que es van fer ahir per la ciutat.

De fet, una tercera part dels espectadors van veure l’exhibició des del Fòrum i la resta des de diverses platges.

Tot això, va permetre que tant l’entrada al recinte com la sortida fos esglaonada. L’accés al transport públic va ser molt fluid durant tot el matí.

Més transport públic

Lluny van estar les imatges de col·lapse i grans aglomeracions que es van veure el dilluns passat al Fòrum i al metro, durant el concert de El Canto del Loco. Per aquesta ocasió, es va reforçar el servei de metro i de bus. A més, es va posar un servei especial de autobusos llançadera.

Acrobàcies aèries i avions d’època

Els espectadors de la quinzena edició del Festival Aeri van poder veure maniobres impossibles i diversos avions històrics. Els ultralleugers de la Federació Aèria Catalana, que van ser els més matiners, van iniciar la festa. Els helicòpters civils i de salvament, paracaigudistes i la patrulla Flying Bulls van fer maniobres aèries espectaculars. Com l’any passat, també hi va participar l’Eurofighter (avió militar) i la Patrulla Águila. Por otra parte, un avió de passatgers, l’aerobús de la companyia aèria Vueling, va volar a 200 metres de terra. El Festival Aeri va ser l’últim acte de les Festes de la Mercè, marcades per la gran aglomeració que es va produir dilluns passat al Fòrum.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento