Fent del Paral·lel un teatre de teatres a Barcelona

  • Dissabte, l’avinguda es tanca al trànsit per a reivindicar-lacoma icona cultural i d’oci.
  • La celebració s’allargarà de les 11.00 a les 02.00 hores de diumenge.
El Paral·lel de festa.
El Paral·lel de festa.
ARXIU
El Paral·lel de festa.

L’avinguda del Paral·lel és història viva de les varietats a la ciutat. Les seves cantonades s’omplen de teatres i sales de festes, moltes dempeus i a ple rendiment; d’altres, desaparegudes o sortides de les cendres de temples passats de l’entreteniment. Aquest esperit immortal es reivindica demà amb força gràcies a la nova edició de la festa ciutadana Fem Paral·lel, que convida els barcelonins a sentir-se part d’aquest ambient.

Descomptes a les sales

La principal artèria del Poblesec s’omple demà de cultura, diversió i oci per a tots els públics. La celebració s’allargarà de les 11.00 a les 02.00 hores de diumenge, i durant aquest horari l’avinguda romandrà tancada al trànsit rodat des del carrer Margarit fins a l’Arc del Teatre.

Hi haurà actuacions de música, teatre, dansa, a més de tallers infantils, de reciclatge, maquillatge o perruqueria, rondallaires, jocs, exhibicions de capoeira, hip hop i activitats esportives. Teatres del carrer oferiran entrades als espectacles que tenen actualment en cartell amb un descompte especial del 50% (excepte el Victòria).

*Avinguda el Paral·lel. Dissabte de les 11.00 a les 02.00 hores. Gratis. Més informació a la pàgina web www.fundacioelmolino.org.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento