Guerra d’ous contra el soroll

La barreja d’incivisme i festa nocturna es va cobrar, la matinada de diumenge, els vidres d’una porteria d’un edifici del carrer Lleó.
Tot va succeir sobre les quatre de la matinada del diumenge, quan uns joves, que sortien de la sala de festa La Paloma, segons els veïns, van seure en un portal. Molest pel soroll que feien en aquella hora tan intempestiva, un veí va baixar a dir-los que no cridessin. En no fer-li cas, algun veí va tirar ous des del balcó i els joves es van enfurismar. Un d’ells va agafar un tros de marbre d’una botiga propera i va rebentar la vidrera del portal. Amb el soroll que va fer, els veïns que encara dormien es van despertar i van sortir al balcó a temps per veure com els joves marxaven amb un cotxe gris.

Una de les veïnes, Isabel Pons, va explicar ahir a 20 minutos que «no és el primer cop que passa» i va lamentar que estan farts de denunciar que no poden dormir el cap de setmana per culpa de la sala de festes. Una altra veïna va avançar que estudiaran reclamar a La Paloma el cost de la reparació de la porta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento