Es podran pagar penes menors fent de voluntari a la gossera municipal

Es creen 10 àrees d’esbarjo més per als gossos.
La tercera tinent d’alcalde i presidenta de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, Imma Mayol, va avançar ahir la seva intenció de perdonar «penes menors» d’alguns ciutadans a canvi que vagin al Centre d’Atenció d’Animals de Companyia (CAAC) a fer de voluntaris. Aquesta pràctica, segons Mayol, servirà per «promoure la socialització dels comportaments cívics».

Mayol també va informar que estan buscant una ubicació al Parc de Collserola per construir-hi una nova gossera que millori les instal·lacions actuals. Segons xifres de la regidora, que abans de trobar-se amb els periodistes es va desplaçar fins a la gossera, aquesta instal·lació acull 94 gossos i 16 gats. Un 75% dels animals que entren són adoptats ràpidament pels ciutadans.

88 zones d’esbarjo

Mayol va destacar que, fins al 2006, s’inauguraran 20 zones d’esbarjo noves a la ciutat per als gossos. Actualment hi ha 88 pipicans i 38 àrees d’esbarjo, l’únic lloc de Barcelona on es pot deslligar el gos. Mayol va insistir en que cal recollir les defecacions dels gossos, «també en aquests espais».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento