Morán i Pera tramen l’últim assassinat

La parella còmica abandona el Teatre Condal de Barcelona amb ‘Matar al presidente’. Inicien una gira per l’Estat.
Joan Pera i Paco Morán s’acomiaden de Barcelona amb Matar al presidente.
Joan Pera i Paco Morán s’acomiaden de Barcelona amb Matar al presidente.
Joan Pera i Paco Morán s’acomiaden de Barcelona amb Matar al presidente.
Després de més de 130.000 espectadors, el Teatre Condal de Barcelona acomiada el proper 4 d’agost Matar al presidente, la darrera obra teatral i còmica de Paco Morán i Joan Pera.

L’espectacle finalitza la seva segona temporada i  deixa la ciutat el 4 d’agost, però no baixa el teló. La còmica parella, que fa 10 anys que treballa conjuntament, ja ha iniciat una gira que vol portar Matar al presidente per la geografia catalana i per alguns punts de la resta de l’Estat.

Ja al setembre, en plena gira,  Joan Pera compaginarà teatre amb televisió, ja que s’incorpora a la nova temporada de la sèrie de TV3 el Cor de la Ciutat.

Matar al presidente és una adaptació de Le Contrat, un text de Francis Veber, que també va ser portat al cinema sota el títol de L’emmerdeur. L’adaptació en castellà que han escenificat per a tants espectadors Pera i Morán és obra de José Luis Martín i està dirigida per Àngel Alonso.

Paco Morán dóna vida a un assassí a sou que ha estat contractat per matar el president dels Estats Units i Joan Pera és un venedor de camises amb problemes matrimonials. Un error fa que tots dos lloguin la mateixa habitació i que es vegin obligats a compartir-la.

Sobre l’escenari, acompanyen a  Morán i Pera els també actors Rosa Sierra, Carlos Mestanza, Enric Boixadera i Enric Llort.

* Teatre Condal. Av Paral.lel, 91. Fins al 4 d’agost. De 20 a 25 euros.

Deu anys d’èxits

Joan Pera i Paco Morán eren ja dos actors reconeguts quan l’any 1995 van decidir formar parella teatral amb  La extraña pareja, la seva representació més coneguda. Seria l’inici d’una carrera teatral conjunta amb èxits com La Jaula de las locas, Mamaaá i Matar al presidente, que van estrenar el 2004.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento