La veu del carrer

Entrevistats al carrer de Sant Medir (Sants).
Pilar García. Mestressa de casa, 59.

«El meu carrer fa 30 anys estava diví». «Visc de la via cap a baix i aquella part està deixada. El meu carrer és un passatge que fa 30 anys estava diví i ara està ple de forats i hi ha rates.  A més, ens han tancat el carrer pel metro i per venir a comprar hem de pujar moltes escales».

Isarn Moreno. A l’atur, 21.

«Fa tres mesos que he tornat al barri i he vist decadència». «Vivia aquí quan era petit i fa tres mesos que he tornat i he vist decadència. Està tot brut i hi ha gent que ven droga. Et trobes coses que fan pensar que seria millor viure fora».

Ivan Eguskiza. Hostelería, 24.

«Las obras del AVE molestan mucho». «Soy de Bilbao, pero llevo tres años en Barcelona y uno en Sants. Cuando llegué, la zona estaba bien, pero ahora las obras del AVE molestan mucho. Trabajan por la noche y no dejan dormir, nos han cerrado la boca del metro... Es bastante molesto. Además, no han informado demasiado».

Trinidad Barnés. Dependenta, 45.

«Si fem servir el transport públic és perquè no queda més remei». «El transport públic és molt car i el servei s’ha de millorar. Van vuit o 10 persones en plan marujeo per demanar-te el bitllet. Si el fem servir és perquè no queda més remei».

Montse Frigola. Informadora, 39.

«Les obres de l’AVE són una inversió però ara ho patim». «La zona de les obres de l’AVE són una gimcana, ja que porto un cotxet. A la llarga seran una inversió, però nosaltres ho hem de patir. Hem de posar aire ja que hem de tenir les finestres tancades. Pagarem una factura de llum!».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento