El caos de trànsit per obres s’agreuja i ara li toca al metro

Les claus:
  • La Diagonal va viure ahir el dia mes nefast des que van començar els treballs.
  • Quatres estacions de la Línia 5 de Metro es tanquen demà dissabte fins el 31 d'agost.
  • La Línia 1 també patirà restriccions.

Les obres d’estiu afecten els accessos a Barcelona. I, a partir d’avui, els treballs de millora al metro imposaran restriccions, les més destacables, a la L5 i la L1.

De demà i fins al 31 d’agost, per obres a l’intercanviador de la Sagrera (L5), entre Sagrada Família i Maragall, les estacions Hospital Sant Pau, Camp de l’Arpa, Sagrera i Congrés queden fora de servei i es connectaran amb bus.

I fins el 31 de juliol, s’anul·la l’andana direcció Bellvitge a Baró de Viver . Caldrà baixar a Trinitat Vella per fer el canvi de sentit. Causarà restriccions de trànsit a l’enllaç de les rondes.

Dia negre a la Diagonal

Ahir, els conductors que van circular per la Diagonal van viure el dia més negre d’embussos des de l’inici de les obres de renovació del carril bus.

Com que els conductors ja se saben quins són els punts negres d’obres, ahir, van buscar les vies alternatives, que també van acabar saturades.

Això és el que va passar a la Ronda de Dalt, amb retencions de més de 5 km (aquí també hi ha obres a l’alçada de Montbau), o a la Ronda Litoral, que van anar més carregades de trànsit.

Retrasos als autobusos

Les obres a la Diagonal van provocar retards als autobusos un dia més. 17 línies han modificat el recorregut.

La resta de línies pateixen retards de fins a 30 minuts. Alguns comerços de la zona ja tenen problemes d’abastiment.

Les obres al suburbà també afecten la circulació, com les modificacions als FGC que tallen Roselló amb Enric Granados i Rambla Catalunya.

Altres accessos en obres són l’AvingudaVallvidrera i la Carretera de Collblanc.

A final de mes s’afegiran més obres a la Ronda de Dalt, a Via Augusta i restriccions d’un carril a la Ronda Litoral a l’agost.

Protesta laboral al suburbà

Els treballadors del metro de Barcelona van repartir ahir 50.000 folletons per ratificar les queixes dels usuaris i criticar la "degradació del servei" .

Deixen clar que el treballador no és responsable de diverses disfuncions com el fet que hi hagi estacions sense personal, que es trigui més a atendre els contratemps dels passatgers o que algunes línies triguin cinc minuts més.

Diuen que tampoc és responsabilitat seva que hi hagi més avaries amb la subcontractació d’empreses, que es produeixin més agressions a viatgers i personal, tot i les càmeres de videovigilància, i que hi hagi manca de seguretat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento