La dura caiguda de la televisió

Manel Dueso dirigeix ‘Anitta Split’ una fàbula sobre la pèrdua de les il·lusions i la desaparació fictícia de la petita pantalla.
Manel Dueso participa de la trentena edició del Festival Grec des del Villarroel, un teatre que convida en la ficció a ser partíceps d’allò que molts esperen i que molts altres no soportarien: la desaparició de  l’omnipresent televisió.En un lloc de la terra devastat per la guerra, sorgeixen una sèrie de personatges tant normals o anormals com qualsevol persona: Marja, Dimitru, Victòria i Branko.

Estafadors, assessins, bona gent...En aquest sac entra l’actor i també autor del text Josep Julien, a més de Marissa Josa i Albert Ribalta. Aquesta peça és sobretot una comèdia en la que Manel Dueso i l’autor Josep Julien, han volgut expressar el silenci que seguiria a la caiguda de la tele i com aquest es voldria tapar. Quines noves il·lusions i ficcions s’haurien d’inventar o reinventar per fer la vida més soportable.

Anitta però és qui dóna nom i forma a aquesta fàbula. Ella, una presentadora d’un programa de televisió per posar-se en forma, perd la seva feina quan esclata el conflicte. Refarà els seus pasos professionals fent prostitució de luxe.

* Teatre Villarroel. Villarroel, 67. Divendres i dissabte a les 22.00 hores. Diumenge a les 18.30 hores. Preu: 18 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento