Emmanillats per la pròpia Memòria

  • 'En la luna' arriba al Teatre Lliure de Gràcia.
  • El dramaturg i director d'escena Alfredo Sanzol ubica els seus records d'infància.
Els records d'infáncia són el fill conductor d'En la luna.
Els records d'infáncia són el fill conductor d'En la luna.
Ros Ribas
Els records d'infáncia són el fill conductor d'En la luna.

Una quinzena d'esquetxos van cosint la trama d'En la luna, l'espectacle que recull els records d'infància del dramaturg Alfredo Sanzol. El Teatre Lliure de Gràcia ofereix funcions fins al diumenge d'una obra que se centra en les memòries infantils de Sanzol, ubicades en el temps durant la Transició espanyola de la dècada dels setanta.

El muntatge és una coproducció amb el Teatro de la Abadía de Madrid, i hi treballen els actors Juan Codina, Palmira Ferrer, Núria Mancía, Luis Moreno, Jesús Noguero i Lucía Quintero. El gruix d'intèrprets ha intervingut en pràcticament tots els treballs anteriors de Sanzol.

Tots hem estat nens

Per al director d'escena, hi ha moments en què emergeixen vivències des de la "zona obscura de la memòria". Surten quan menys t'ho esperes i acaben influint en les nostres vides. L'autor va sentir la necessitat de narrar aquesta història arran del naixement del seu fill i el sentiment de projectar un vincle d'empatia per entendre el nen que ell també va ser.

*Lliure de Gràcia. Montseny, 4. Aquest divendres (20.30 h); Dissabte a les 18 i 22 h; Diumenge (18 h); 25 euros. www.teatrelliure.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento