Tarragona crea una agència matrimonial per a gossos

Las claves:
  • La ha impulsat l'ajuntament.
  • Es fa a través d'una web.
  • Les protectores d'animals, indignades.

«Sóc un Yorkshire Terrier molt maco, amb avis anglesos, que busca nòvia per tenir cadellets».

Anuncis com aquest omplen des de fa dies la pàgina a Internet de l’Agència Matrimonial 4 potes , impulsada per l’Ajuntament de Tarragona.

Les protectores d’animals critiquen que amb el problema de superpoblació animal i els elevats índexs d’abandonaments a algú "li faci gràcia" buscar parella al gosset.

Què faran els amos amb la ventrada de cadells?
I es pregunten "què se’n farà després de la ventrada de cadells?".

Recorden als responsables municipals que la Llei de Protecció animal "regula i limita la cria d’animals per part de particulars, sense disposar de nucli zoològic".

Fitxa, foto i contacte

Com si es tractés pràcticament d’una d’aquestes pàgines d’Internet per buscar parella entre homes i dones, la web http://telecentres.ajtarragona.es també inclou els fitxers amb les dades dels animals i el seu caràcter, així com una fotografia del gos o del gat predisposat a tenir contactes sexuals «sense interès econòmic».

Amb això, es poden trobar anuncis on els propietaris lloen les virtuts de la seva mascota. «"Enorme tros de pa, fort i joganer, molt intel·ligent, amb excel·lent presència i tot blanc", és el que remarca un dels missatges que ha deixat l’amo d’un Golden Retriever , amb l’esperança que poques femelles es puguin resistir als encants del seu gos.

Animals perduts

La pàgina web municipal de Tarragona també té altres utilitats menys polèmiques, com ara els anuncis d’animals perduts o trobats. Als Telecentres, que formen una xarxa pels diferents barris de la capital tarragonina, hi ha punts de connexió a Internet.

Animals abandonats

Cada any, a les comarques de Tarragona, s’abandonen prop de 3.000 animals, la meitat dels quals es localitzen a la capital.

Amb aquestes iniciatives de fomentar la unió entre gossos mascles i femelles, segons la protectora Fundació Altarriba , es pot fomentar "l’actitud irresponsable de moltes persones que fan criar els seus animals".

En una carta dirigida a l’alcalde, Joan Miquel Nadal, Altarriba li pregunta perquè el seu "consistori inverteix esforços en afavorir l’augment incontrolat de la població d’animals".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento