El reforç policial no calma els ànims pels robatoris

No s’han produït robatoris des del passat 20 de maig a les Borges. L’Audiència condemna a 61 anys de presó una banda que assaltava cases al Maresme.
Una dona signa contra la inseguretat a Riudoms, ahir.
Una dona signa contra la inseguretat a Riudoms, ahir.
Dani Gutiérrez / Acn
Una dona signa contra la inseguretat a Riudoms, ahir.
L’arribada dels 264 agents en pràctiques de la Guàrdia Civil no ha aconseguit baixar la sensació d’inseguretat. A les comarques tarragonines, uns 600 veïns de Riudoms (Baix Camp) van estampar la seva signatura en un manifest que sota el lema Surt al carrer abans que entrin a casa teva!, demana una actuació policial i judicial més ferma per acabar amb els robatoris que en les últimes setmanes s’han produït a la zona.Mentre, els agents arribats de l’acadèmia de formació, han començat a familiaritzar-se amb les seves noves destinacions. Durant el cap de setmana tampoc no es van produir robatoris a cases. L’últim assalt es va produir el passat 20 de maig a les Borges Blanques, quan uns desconeguts van atacar brutalment un matrimoni de comerciants.

A banda del degoteig de detencions, l’Audiència de Barcelona ha condemnat a un total de 61 anys sis integrants d’una banda que assaltava cases al Maresme, l’any 2001.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento