La veu del carrer

Trobats i entrevistats a Rambla Catalunya.
Pau Suau. Estudiant, 23 anys.

«La precarietat laboral és un peatge que hem de passar». «Estudio segon de Periodisme a l’Autònoma. Sóc conscient que he triat una professió precària però és una situació general. Al periodisme hi ha molta gent jove i la precarietat afecta als joves. Hem de passar aquest peatge».

Yolanda Mendoza. A l’atur, 41 anys.

«Em preparo per la meva professió però no veig els fruits». «Sóc administrativa i estic a l’atur des de fa un any i mig. Per mi la situació està difícil, hi ha molts contractes escombraries. M’estic preparant i faig oposicions per buscar alguna cosa millor, però de moment no veig els fruits».

Vivian Porta. Administrativa, 28 años.

«El transporte va mal y hay poca seguridad». «Vivo en Fabra i Puig y trabajo en el centro. Salgo de casa más pronto para poder llegar a la hora al trabajo porque el transporte va mal y hace llegar tarde a los trabajadores. Tampoco hay seguridad ciudadana. A mí me han intentado robar pero les he plantado cara».

Francisca Gil. Jubilada, 66 anys.

«M’he passat molts anys asseguda, ara vull passejar». «Visc prop del Parc Güell i ara em dedico a passejar, m’he passat molts anys asseguda... De vegades baixo caminant fins al port o fins a la Boqueria. També m’agrada Internet, em serveix per treballar la ment».

Carlos López. Abogado, 26 años.

«Compartir alquiler es más fácil». «Estoy de alquiler desde hace seis meses. Pago 300 euros pero estoy con dos chicos más. Compartir alquiler es más fácil. Dicen que los alquileres están tan caros por la gente que vienen del norte de Europa, que están dispuestos a pagar incluso más».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento