Raimon al Liceu de Barcelona dóna corda a les emocions

  • El cantautor valencià, pare de l'himne 'Al Vent', presenta nou disc amb la seva banda de mùsics habitual.
Raimon.
Raimon.
ARXIU
Raimon.

El cantant de Xàtiva sentirà demà dissabte l’emoció del debut, reservada més als principiants que a les figures reconegudes de la cançó, com és el seu cas. El cantautor valencià debuta al Liceu de Barcelona tot presentant el disc Rellotge d’Emocions, publicat aquest 2011 per la discogràfica Picap. Aquest nou material ja el va presentar a Barcelona el passat mes de març, però en un escenari diferent, el del teatre Tívoli.

L’autor de la mítica Al vent es farà acompanyar de la seva banda de músics habitual. I desgranarà un seguit de cançons del nou repertori que parla de temes com ara el seu poble, Xàtiva, la figura de la seva mare, la guerra de l’Irak a l’època de Bush pare com a president dels Estats Units, l’any 1991, o de la Barcelona del 1971.

Proposta personal

Ramón Pelegero Sanchís (València, 1940) va actuar per primera vegada a Barcelona el 1965. En aquella ocasió, no el van acompanyar Els Setze Jutges i va cantar a l’Aliança del Poblenou. Mític és el concert que va oferir a Madrid l’any 1968 a la Facultad de Económicas, el qual va reeditar el 2008, 40 anys després.

Pioner de la cançó d’autor en català, no publica material discogràfic d’estudi fins que al 2000 tragués al mercat Nueva Integral Edición 2000. La actual proposta musical en concert és la més personal de la seva carrera, assegura, per tota la càrrega personal inclosa al recital. En la repassada a la seva vida i obra hi ha moments per a la tendresa, la vitalitat i les emocions.

*La Rambla, 51. Dissabte a partir de les 21.00 hores. Preu de les localitats: de 20 a 38 euros. Més informació a la pàgina web w

Mostrar comentarios

Códigos Descuento