L’últim concert dels Elefantes

Després de 10 anys, el grup català es dissol. Durant la gira de comiat graven un DVD i un disc en directe. Els integrants de la banda inicien una carrera per separat.
Shuarma, compositor i cantant del grup de pop-rock Elefantes.
Shuarma, compositor i cantant del grup de pop-rock Elefantes.
Foto
Shuarma, compositor i cantant del grup de pop-rock Elefantes.
Aquest cap de setmana serà l’última oportunitat de veure Elefantes sobre un escenari a Barcelona. El grup de pop-rock barceloní, que va aconseguir l’èxit amb el disc La forma de mover tus manos al 2003, s’acomiada de la seva ciutat natal en un concert que faran dissabte a la sala Razzmatazz.El quartet ja va anunciar la separació el passat 15 de desembre perquè com a grup «ja no tenim res més a dir». Abans de marxar, però, obsequiaran als seus fans amb una gira, que ja va començar el mes de febrer, i amb l’enregistrament d’un DVD i un disc en directe.

Fins aviat

Després de 10 anys de carrera, set discos en el mercat, més de 55 cançons, moltíssims concerts i viatges, Elefantes posa punt i final a la seva carrera. L’Hugo, en Jordi Ramiro, el Julio Cascán i en Shuarma, integrants del grup, no deixen, però, el panorama musical. Els membres d’Elefantes van assegurar que senten «la necessitat de créixer individualment i evolucionar com a músics per separat».

En Shuarma, cantant i responsable dels temes, treballarà en solitari. En Julio combinarà la seva feina com a productor amb la seva carrera com a músic. El Jordi continuarà amb les seves classes de percussió, i l’Hugo està a punt d’obrir el seu propi estudi de gravació a Barcelona i, a més, ja està acabant de composar les cançons per al seu nou projecte.

* Razzmatazz 1. Almogàvers, 122. Apertura de portes a les  20.00 h. Inici concert a les 21.30 h. Preu anticipada: 18 euros, a taquilla: 22 euros.

Ray Davies a Barcelona

Ray Davies, un dels autors britànics amb més èxit de la història i fundador del grup The Kinks el 1963, oferirà un concert avui a la sala Razzmatazz 2 de Barcelona. La llegenda musical presenterà amb la seva nova banda el seu últim àlbum Other People’s Live i farà vibrar als assistents amb hits de The Kinks tan mítics com You Really Got Me, All Day and All of The Night o Tired of Waiting. Diumenge actuarà a la Riviera de Madrid.

* Razzmatazz 2. Pamplona, 88. 19.30 h. Preu: des de 40 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento