Biocultura per als nens

La fira d’ecologia dóna a llum un espai per als més petits i fa un gran concert de cançons bressol. Es mostraran uns 12.000 productes biològics.
La fira ofereix uns 12.000 productes ecològics de més de 600 empreses de tot el món.
La fira ofereix uns 12.000 productes ecològics de més de 600 empreses de tot el món.
Arxiu
La fira ofereix uns 12.000 productes ecològics de més de 600 empreses de tot el món.
Biocultura, la fira dels productes ecològics, inaugura aquest any un espai dedicat per primer cop als més petits de la casa. És el que s’ha batejat com Mamaterra, un conjunt de tallers, xerrades, contes o jocs que durant dos dies intentaran convèncer de la necessitat d’adoptar un consum responsable i respectuós amb la natura.Al Palau Sant Jordi hi haurà propostes adreçades a famílies i educadors en temes sobre la lactància, el paper de la televisió o l’alimentació infantil. Els infants trobaran a més a més ofertes pensades per al seu oci, com l’actuació del pallasso Tortell Poltrona, tallers de cuina o de construcció de joguines.

Un dels plats forts d’aquest espai serà dissabte a partir de les 18.00 hores. Durant dues hores el Saló Gaudí del Palau Sant Jordi es convertirà en una particular discoteca de cançons de bressol de tot el món.

Els organitzadors de BioCultura insisteixen que tornen a Monjutïc –i ja van 13  anys– amb la clara intenció de canviar la mentalitat de la ciudadania a l’hora d’optar pel consum ecològic. Unes 600 empreses mostren als diversos estands 12.000 productes biològics, des de roba a calçat, passant per cosmètics, begudes o materials de construcció.

* BioCultura. Palau Sant Jordi. Fins diumenge. Més informació: www.biocultura.org

Més de 800 activitats

Els milers de visitants que cada any s’apropen fins a BioCultura tindran feina per triar i remenar. Els organitzadors han preparat més de 800 activitats per al cap de setmana. N’hi ha per tots els gustos i necessitats: el feng shui, taixí i la kinesiologia, lliçons per ser uns bons pares, la imaginació de com tenir sense caure en el consumisme, l’opció d’educar a casa o xerrades sobre la grip aviar, les vacunes o pautes per tenir un bon diàleg entre generacions. De tot i força, vaja.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento