La Mercè dansa al compàs del ballet de Rússia

  • La Festa Major de Barcelona retalla el seu pressupost en un 10%.
  • I concentra en quatre dies els concerts i actes lúdics.

La crisi no és aliena a la Festa Major de Barcelona, però no impedeix que aquesta es desenvolupi durant quatre dies i ompli la ciutat de música, dansa, espectacles de carrer i focs piromusicals. Malgrat la retallada pressupostària d’un 10% respecte la despesa del passat 2010, la Mercè 2011 es desenvoluparà entre el 22 i el 25 de setembre, i tindrà com a colofó la Festa del Cel. Aixó sí, seran només quatre dies.

L’espectacle pirotècnic de fi de festa a Montjuïc retrà homenatge, en aquesta ocasió, a les columnes d’en Puig i Cadafalch, que han tornat a lluïr a l’avinguda Maria Cristina. Enguany, la ciutat convidada a la celebració és Sant Petersburg (Rússia). El circ i la dansa seran protagonistes de l’oferta cultural russa a Barcelona. Especialment, el gran espectacle de ballet clàssic El llac dels cignes que presentaran conjuntament la companyia Teatre Mariinsky i diverses formacions catalanes. En total, un centenar de ballarins amb la cascada i el llac del Parc de la Ciutadella com a escenari nocturn a l’aire lliure.

El gruix de la programació del Festival BAM es presenta aquest dimecres. El de la Mercè Música comptarà amb les actuacions de les més diverses bandes: la Barcelona Jazz Orquestra, The Pinker Tones i l’Orquestra Plateria, entre d’altres, a la plaça de Catalunya o a la de Sant Jaume. Al Parc del Fòrum actuaran Very Pomelo i Antònia Font. A l’igual que Mazoni, El Petit de Cal Eril o Tachenko.

Circ al Castell de Montjuïc

La Porta de l’Infern que marca l’inici de l’esperat Correfoc ocuparà enguany tota l’amplada de la Via Laietana. El Castell de Montjuïc serà la seu dels espectacles de circ, amb malabaristes, equilibristes, trapezistes i la llaureada companyia de l’Ateneu Popular de Nou Barris i la recent creació del seu 15è Circ d’Hivern.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento