El cinema d’àsia és el protagonista

Avui comença el Festival BAFF 2006 amb una cinquantena de films i la Índia com el país convidat. Tot aixó per mostrar el millor del cinema asiàtic.
Fotograma d’un dels films asiàtics que nodreixen la programació del BAFF 2006.
Fotograma d’un dels films asiàtics que nodreixen la programació del BAFF 2006.
Foto
Fotograma d’un dels films asiàtics que nodreixen la programació del BAFF 2006.
Arriba la vuitena edició del Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona, BAFF 2006, amb una programació de més d’una cinquantena de pel·lícules. Per les seves seus s’espera una afluència de públic superior a la de l’edició anterior, en què va comptar amb un total de 17.000 visitants.

El convidat per al BAFF 2006 és la Índia i el seu mundialment famós cinema comercial, més conegut com Bollywood, amb alguna de les millors projeccions produïdes els darrers anys i amb la programació d’una retrospectiva del cinema d’autor indi dels últims 15 anys.

El festival serà inaugurat avui per la pel·lícula Three Times, d’un dels directors fetitxe del BAFF, el xinès Hou Hsiao-Hsien, una història d’amor ambientada en tres èpoques diferents.

Una de les novetats de l’edició d’enguany és el lliurament, per primer cop, d’un premi a l’emergent secció D-Cinema, un estil més transgressor i innovador, que recaurà en el director de la millor producció dirigida en format digital. El present Festival BAFF s’estendrà fins el proper 7 de maig i la projecció de les pel·lícules es repartirà entre el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), els cinemes Aribau Club i la seu de Casa Àsia.

* Més informació a la pàgina web www.baff-bcn.org. Preu per sessió: 5 euros. Abonaments: 20 euros.

Pantalla, música i festa

El cinema és el plat fort del festival, però el BAFF arrenca aquest cap de setmana amb altres activitats i per aquesta nit ha preparat l’especial festa Bollywood, a les Drassanes, amb DJ Naem i DJ Kamisetti, dos holandesos d’origen indi. I de dissabte a dilluns, la Baff Lounge, tres nits dedicades completament a un programa d’actuacions en directe i sessions amb DJ, al C3BAR, a l’interior del recinte del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento