Carles Martí, nou regidor de Cultura en substitució de Ferran Mascarell

La marxa de Ferran Mascarell per ocupar el càrrec de conseller de Cultura ha obligat a Joan Clos a remodelar el seu equip de Govern.

Carles Martí (PSC) serà el nou regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona desprès de la marxa de Ferran Mascarell a la conselleria de Cultura de la Generalitat, segons ha anunciat avui l'alcalde, Joan Clos.

Martí compatibilitzarà el càrrec al capdavant de Cultura amb el de regidor del districte de Ciutat Vella, lloc que ja ocupava fins ara. A més, serà el portanveu del PSC al plenari municipal.

El nou portanveu municipal, càrrec del que també era titular Mascarell, serà Jordi Hereu, fins ara regidor de Seguretat i Mobilitat.

Hereu seguirà sent el regidor del districte de Sant Andreu i optarà a presidir el Consell Municipal de Gràcia.

Ferran Julián, fins ara gerent de Regesa, será el substitut d'Hereu al capdavant de la regidoria de Seguretat.

Canvi generacional

Joan Clos va reconèixer durant l'anunci dels canvis al seu equip de Govern que aquest s'enmarquen en un "relleu generacional"  ja que "persones de 30 o 40 anys passen a assumir responsabilitats operatives i executives molt destacades".

L'alcalde va afirmar que amb aquesta remodelació "l'equip municipal pretèn garantitzar la seva governabilitat fins dintre d'un any" quan acabi l'actual legislatura i es convoquin eleccions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento