Quatre joves morts i un greu en un accident en un punt negre de la C-17

  • Dos cotxes van xocar frontalment a Orís, on hi havia queixes dels veïns per la perillositat.
  • Les víctimes tenen de 20 a 25 anys.
Els Mossos, analizant l'accident al lloc dels fets.
Els Mossos, analizant l'accident al lloc dels fets.
Pere Gendrau / ACN
Els Mossos, analizant l'accident al lloc dels fets.

Tràgic accident de trànsit aquest dimarts, just a tocar de l’inici de l’operació sortida d’agost i del retorn del juliol, que serà aquest divendres. Un greu sinistre va acabar amb la vida de quatre joves d’entre 20 i 25 anys i un cinquè està ferit en estat crític. Va tenir lloc a la carretera C-17, a l’alçada d’Orís, on l’Ajuntament va denunciar que havia rebut queixes "de molts veïns" per la perillositat del traçat.

Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident es va produir cap a les 13.00 hores, quan, per causes encara desconegudes, dos vehicles van xocar a l’altura del quilòmetre 77 i un d’ells va bolcar. Com a conseqüència de l’accident, quatre ocupants d’un dels turismes van morir. El cinquè va ser traslladat en estat crític a l’Hospital de Sant Pau. Tots els nois involucrats a l’accident vivien a diversos pobles de la zona, van precisar des de Trànsit. Les víctimes mortals són L. N. T. i J. L. N, veïns de Vic; A. C. M., de Taradell i I. I., de Folgueroles. Trànsit també va afegir que el conductor de l’altre vehicle involucrat va resultar il·lès.

Carretera tallada

A causa del xoc, la carretera C-17 va romandre tallada a partir del punt de l’accident i en sentit sud durant prop de tres hores. Per aquest motiu, el trànsit de vehicles es va desviar per l’interior de Torelló. Es va restablir entorn les 16.30 hores.

En el rescat de les víctimes van treballar fins a cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento