Noves tendències de l'art per plantar cara al futur

  • El festival OFFF Barcelona aborda com serà l'endemà artístic.
  • Amb conferències, 'performances' i exhibicions.
Cartel del festival Casa Asia Film Week.
Cartel del festival Casa Asia Film Week.
ARCHIVO
Cartel del festival Casa Asia Film Week.

Fer que els ulls mirin més enllà. El festival OFFF Barcelona pretén analitzar com seran les tendències en l’àmbit de la creació artística i de les noves tecnologies en un futur no gaire llunyà. Ho farà des d’avui, i fins dissabte, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) amb prop de 70 activitats com conferències, performances, exhibicions...

Així, entre els participants a les xerrades hi haurà Aaron Koblin, autor del videoclip del tema We used to wait, d’Arcade Fire; el dibuixant digital Benjamin Rabe; el dissenyador i director anglès Carl Burgess, i l’agència creativa Design is Dead.

A més a més, sota el lema Let’s feed the futur (alimentem el futur) també es podrà participar d’un mercat protagonitzat per artistes i en un Speakers Corner on, durant 15 minuts, els assistents podran presentar els seus projectes.

Cinema asiàtic

D’altra banda, els Cinemes Girona de Barcelona (Girona, 173) acullen des d’aquest dijous i fins diumenge el festival Casa Asia Film Week (CAFW) amb la projecció de 30 pel·lícules. Aquest dijous, en la inauguració, es podrà veure la cinta Reign of Assassins, de Chao-Bin Su.

*Tota la programació i tots els horaris a offf.ws/bcn2011 i www.casaasiafilmweek.es.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento