Les dones mostren el seu cinema

  • La Mostra ofereix avui una programació de xerrades i taules rodones.
  • Són al Centre Bonnemaison i també a la Filmoteca.

La 19ena edició de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona s’allarga fins al 5 de juny. La selecció de films inclou una cinquantena de títols de cineastes provinents d’una desena de països. Moltes de les pel·lícules són estrenes a Catalunya.

Entre els curtmetratges hi figuren treballs de realitzadores catalanes. Les projeccions d’avui tenen lloc a la Filmoteca de Catalunya i a l’Espai Bonnemaison. En aquest darrer (19.00 hores), s’organitza una taula rodona Polítiques de la memòria amb María Ruido, María Zafra, Virginia García del Pino, entre d’altres. A la Filmoteca es projecten Curts en femení amb Aquest conte no s‘ha acabat, d’Irenen Colell, i Cecilia Mangini, Visions i passions (19.30 i 22.00 h).

Cecilia Mangini

La realitzadora italiana Cecilia Mangini és una de les directores convidades de la Mostra. La cineasta va treballar amb Pasolini i està considerada com la primera dona documentalista a Itàlia. Mangini protagonitza una de les nou seccions del festival, dues fixes, Panorama Ficcions i Panorama Documentals.

*www.mostrafilmsdones.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento