Ferida greu en caure per evitar que li robin la bossa

Hospitalitzada en estat crític.
La història s’ha tornat a repetir al barri del Raval dos mesos després que una anciana de 71 anys morís en caure al terra i colpejar-se el cap quan li van robar la bossa. Des d’ahir a la matinada, una dona de nacionalitat holandesa, de 54 anys, està ingressada en estat crític a l’Hospital Clínic, després de patir una estrebada.La víctima, E. V. W., va caure al terra, a la confluència dels carrers Hospital i Roig, després que li pispessin la bossa. Va colpejar-se el cap i el seu pronòstic mèdic és «molt greu», segons van informar fonts hospitalàries.

La dona va patir un fort traumatisme cranioencefàlic per culpa del robatori, que es va produir cap a les 22.00 hores. Els Mossos d’Esquadra encara no han practicat cap detenció.El cas és molt semblant al de Rosario H. M., que va perdre la vida després de resultar ferida greure després de caure quan li van robar la bossa, també, pel mètode de l’estrebada.

En aquella ocasió, la policia va aconseguir detenir el presumpte lladre, Yournes K., de 18 anys. Tres dies després de la mort de Rosario, un dels seus veïns i un altre home van entrar al pis de l’anciana difunta i van apoderar-se de diversos objectes de valor i diners.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento