L’increment de policia a Sant Martí no evita els robatoris

Els Mossos diuen que han disminuït els delictes.
El president de l’AAVV. de Sant Martí de Provençals, Manuel Martínez, es va mostrar ahir escèptic sobre la disminució dels robatoris  tot i les dues reunions mantingudes des del 9 de febrer amb els responsables policials i polítics del districte.«Hi ha una major presència policial però continua el degoteig de gent que passa per l’associació de veïns per dir-nos que han robat al seu local», va explicar a 20 minutos el dirigent veinal.

Des del 9 de febrer s’han denunciat a l’associació nou robatoris a establiments «als que s’han d’afegir els robatoris a domicilis i a persones en la via pública», segons un comunicat de l’associació. La xifra s’ha reduit ja que al gener es van rebre 23.

L’inspector en cap de la comissaria de Sant Martí, Toni Sánchez, assegura que «s’han reduit de manera important els delictes i les faltes i tenim una percepció de que hi ha menys tensió».

L’associació de veíns continua reclamant una comissaria de barri i vol conèixer el nombre d’efectius reals que patrullen per Sant Martí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento