La Lliga d’hoquei, a un triomf del Barcelona

El Barcelona d’hoquei patins va aconseguir ahir la seva segona victòria consecutiva a la final pel títol de Lliga davant el Reus.
El conjunt blaugrana es va imposar a la pròrroga per un ajustat 4-3 al Palau Blaugrana. Amb un 2-0 a la sèrie, els homes de Carlos Figueroa estan a només un triomf del títol, després de guanyar en un igualat partit que es va resoldre al temps afegit amb un gol del barcelonista Negro Páez, que va forçar la pròrroga als minuts finals. Tot i que el Reus va tenir més ocasions, la bona actuació del porter del Barça Egurrola va frenar l’atac dels de Jordi Camps. Un gol de López va sentenciar l’encontre a la pròrroga i va donar el triomf al Barcelona, que divendres (18.00 hores) jugarà el tercer partit de la final al poliesportiu de Reus.