M'ha tocat la loteria

Una vegada més em quedaré curt amb paraules per expressar la meva gratitud envers tot l'equip de nefologia, anestèsia, urologia i infermeria de l'Hospital del Mar.

El passat dia 26 vaig tenir l'enorme sort de ser cridat per a un trasplant de ronyó i poder així començar una nova vida de la qual encara no sóc prou conscient. Tinc un tresor dins meu que és aquest nou ronyó, que penso cuidar com si fos el meu propi fill.

Una vegada més també donar les gràcies a l'equip de diàlisi de la Puigvert, on, a més de la professionalitat, no han deixat passar un sol dia de diàlisi sense treurem un somriure. Sóc un home nou i feliç que pot gaudir de la seva família al 100% i que ha tingut la millor de totes les loteries. Un cop més no podré agrair prou a aquests, els meus déus de bata blanca, l'enorme oportunitat que m'han donat.

Començo una nova vida i en ella hi prenen part amb mi moltes persones a les quals mai podré agrair prou la seva professionalitat, vocació i humanitat. Tots formeu part d'aquesta nova vida meva.