Comunitat Valenciana

Investiguen un home el gos del qual va morir per un cop de calor en un cotxe a Sogorb

  • La Guàrdia Civil i la Policia Local de Sogorb (Castelló) investiguen un home el gos del qual va morir per un cop de calor a l'interior d'un cotxe en el qual va estar hora i mitja. En el mateix vehicle havia un altre gos que ha necessitat assistència veterinària, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

L'actuació va començar arran d'un avís sobre la mort d'un gos a l'interior d'un vehicle, causada suposadament per un cop de calor al trobar-se el turisme directament baix la incidència de la radiació solar al terme municipal de Sogorb.

Immediatament els guàrdies civils pertanyents al SEPRONA s'hi han desplaçat, on ja es trobava la Policia Local i el propietari del vehicle.

Els agents van comprovar que el presumpte autor dels fets, després de fer tasques agrícoles, va tornar al seu domicili i va deixar als seus dos gossos a l'interior del cotxe baix el sol durant una hora i mitja, amb el resultat final de la mort d'un i l'assistència veterinària de l'altre, que finalment s'ha recuperat.

Per l'esmentat motiu es va procedir a la investigació d'un home, de 70 anys, com a suposat autor d'un delicte de maltractament animal. Les diligències instruïdes han estat lliurades al jutjat d'Instrucció número 1 de Sogorb.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento