SALIR HOY (BARCELONA)

Teatre

4 anys sense Miquel Martí i Pol: El Teatre Romea recorda la desaparició, ara fa quatre anys, del poeta Miquel Martí i Pol, amb una lectura dramatitzada dels seus poemes a càrrec de l’actriu Emma Vilarasau. També hi participaran com a lectors en aquest acte d’homenatge, l’escriptora Maria Barbal, el líder de Convergència i Unió, Artur Mas i el doctor en medicina Santiago Dexeus.

* Teatre Romea. Hospital, 51. A partir de les 21.00 hores. Més informació al telèfon de la Fundació Romea: 93 318 14 31.

Música

Antikaraoke: Cantar en públic i entre amics no és el mateix les nits de dilluns a la Sala Sidecar. En aquest espai per a la bona música, l’artista Rachel Arieff ha consolidat la proposta de l’Antikaraoke, un lloc on cantar sense cap mena de sentit del ridícul.

* Sala Sidecar. A partir de les 22.00 hores. Preu: 7 euros (amb consumició).

Cicle Euroconcert: La 23ena temporada del cicle Euroconcert al Palau de la Música Catalana ja és una realitat des d’avui, amb l’estrena a la península de l’obra de Mozart, revisionada, Pantalone y Colombina. Aquesta peça, Mozart la va escriure l’any 1783 per al Carnaval de Viena i no ha estat recuperada fins l’any passat, amb motiu del 250 aniversari del compositor (foto)

* Palau de la Música. Sant Francesc de Paula , 2. Avui a partir de les 21.00 hores. Preu: de 50 a 102 euros.

Xerrades

Colòmbia: Alguns dels realitzadors del moment al país llatinoamericà, com ara Harold Trompetero, Luis Ospina i Francisco Norden donen la seva visió de la indústria del cel·luloide en la conferència que avui organitza la SGAE, Colombia en cámara.

* Sociedad General de Autores (SGAE). Passeig de Colom, 6. A partir de les 17.00 hores. Gratis.

Candida Höfer: L’obra fotogràfica de l’artista alemanya Candida Höfer la comenta aquesta tarda al museu CaixaFòrum el fotògraf Jordi Bernadó.

* Avinguda Marquès de Comillas, 4. (19.30 hores). 2 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento