Comunitat Valenciana

La Diputació d'Alacant aprova els pressupostos per a 2018 amb 260 milions d'ingressos i 239 de despeses

  • El Ple de la Diputació d'Alacant ha aprovat aquest dijous en un ple extraordinari el pressupost consolidat de la institució per a l'any 2018, que ascendeix a 260 milions d'euros en el capítol d'Ingressos i 239 milions d'euros en el de Despeses. Els comptes han rebut el vistiplau de l'equip de Govern del PP i del diputat no adscrit, Fernando Sepulcre.
D'esq a dreta, Fullana, Pérez, Chulvi i Castillo parlen amb la secretària
D'esq a dreta, Fullana, Pérez, Chulvi i Castillo parlen amb la secretària
DIPUTACIÓN DE ALICANTE
D'esq a dreta, Fullana, Pérez, Chulvi i Castillo parlen amb la secretària

El president de la institució, César Sánchez, ha destacat el caràcter social d'aquest pressupost, "en el qual més de 55 milions d'euros van destinats a les persones", i la important inversió que se'n va a realitzar en matèria d'aigua.

El pressupost de la Diputació, sense comptar organismes autònoms, serà de 196,1 milions d'euros, mentre que el dels organismes i entitats depenents serà de 4,5 milions per al Patronat de Turisme; Institut de Cultura Juan Gil-Albert, 1,18 milions d'euros; Caixa de Crèdit, 3 milions d'euros; Institut de la Família Pedro Herrero, 894.387 euros; Suma, 36,5 milions d'euros; Proaguas, 5,7 milions d'euros i Alacant Natura, 1,3 milions d'euros.

Ha afegit, a més, el compromís del Govern Provincial de participar en 2018 en el Fons de Cooperació Municipal amb 14 milions d'euros a través de les inversions financerament sostenibles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento