Montjuïc acollirà una gran pista de patinatge a l’estiu

Serà la primera instal·lació de Barcelona especialment pensada per als ‘skaters’. Vol aprofitar l’augment de patinadors estrangers a la ciutat.
Un jove skater fa un espectacular salt en una exhibició en una plaça barcelonina.
Un jove skater fa un espectacular salt en una exhibició en una plaça barcelonina.
Arxiu
Un jove skater fa un espectacular salt en una exhibició en una plaça barcelonina.
El boom del patinatge a places i carrers de la ciutat s’ha fet notar darrerament, fins al punt que ha calgut regular aquest fenomen que va a més. Abans de l’estiu, Barcelona comptarà amb la primera pista habilitada per a la pràctica de l’skater.

Aquesta iniciativa, duta a terme pel districte de Sants-Montjuïc, «és la primera experiència que es fa a la capital catalana per concentrar la pràctica d’aquesta activitat» en un mateix lloc, segons ha explicat a 20 minutos el gerent del districte, Josep Garcia Puga.

Ciutat de moda

Un dels detonants que ha mogut l’ajuntament a tirar endavant aquest nou equipament és l’increment de patinadors, no només barcelonins. «Ens hem trobat que moltes persones de fora de Barcelona venen aquí a practicar», afirma Puga.

L’estrena de la pista per a skaters, que de moment només se sap s’ubicarà entorn de l’estadi municipal Joan Serrahima, es vol fer coincidir amb un campionat europeu d’aquesta pràctica que s’organitzarà a la ciutat. La data prevista per a l’entrada en funcionament de l’equipament és just abans de l’estiu, segons les previsions.

Alguns veïns de Sants han fet arribar queixes al districte pel poc pas lliure que queda actualment a la plaça dels Països Catalans, ja que es troba afectada per les obres de la futura estació de l’AVE i és un dels punts on més skaters es concentren. Amb la nova ordenança de civisme, l’ajuntament està fent més controls al carrer per evitar els patinadors, com passa també a la plaça Universitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento