Enamorats que no es deixen ni respirar

Carme Portaceli dirigeix el text del debutant en teatre Agustí Vila, ‘La Finestra Tancada’.
Albert Pérez i Mar Ulldemolins en un assaig de l’obra.
Albert Pérez i Mar Ulldemolins en un assaig de l’obra.
Ros Ribas
Albert Pérez i Mar Ulldemolins en un assaig de l’obra.
L’escenari del Teatre Lliure ens mostra la vida paral·lela de dues parelles separades per anys de diferència. L’una, espera la mort, l’ altre, tot just comença. Totes dues al mateix pis, al mateix escenari, on el gas s’escampa per tots els racons sota la mirada d’una finestra tancada que no permet deixar entrar  aire del carrer. Dues històries d’amor en les que s’ofeguen els seus quatre protagonistes.

La Finestra Tancada és la primera obra teatral  d’Agustí  Vila, filòleg i guionista, director de la pel·lícula Un banco en el parque i del curtmetratge Ábreme la puerta, obres que li han merescut el reconeixement de diversos festivals de cinema. Aquesta primera incursió en el teatre és per a l’autor una comèdia que exhibeix la rutina d’uns vells, que volen morir al seu pis de tota la vida, i els nous inquilins, amb les seves manies i pors.

Protagonitzada per Imma Colomer,en Josep Costa, l’Albert Pérez i la Mar Ulldemolins i dirigida per Carme Portacelli, La Finestra Tancada estarà penjada del cartell del Teatre Lliure fins al proper 19 de març.

* Teatre Lliure. Plaça Margarida Xirgu, 1. De dimarts a dissabte (a partir de les 21.30 hores) i diumenge (a partir de les 18.30 hores). Preu: 13 a 18 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento