Plaça de llibres

La plaça de Catalunya rep avui la XXIV Setmana del Llibre en Català, que espera acollir uns 100.000 visitants.
La literatura infantil i juvenil, protagonista del certamen.
La literatura infantil i juvenil, protagonista del certamen.
Arxiu
La literatura infantil i juvenil, protagonista del certamen.
La Setmana del Llibre en Català encara avui divendres la seva 24ena edició, a un any just de complir els 25 anys, omplint de llibres la plaça de Catalunya. La cèntrica ubicació preveu que s’estimuli l’assistència del públic, que, segons els organitzadors, podria arribar a les 100.000 visites fins al proper 5 de març (el doble de les enregistrades l’any passat).

Es deixa d’aquesta manera de banda la localització del certamen a les Reials Drassanes.

La plaça serà doncs una gran llibreria de 1.600 metres quadrats i fins a 80.000 llibres repartits en tres categories: ficció, no ficció i literatura infantil i juvenil.

Hi participen més de 100 llibreries de tota Catalunya  i les novetats en català, sobretot les dels darrers  sis mesos, estaran prou representades. La setmana incorpora conferències, debats i taules rodones entorn temes com la literatura juvenil i la producció editorial d’àmbit gastronòmic.També hi haurà narració de contes, actuacions de pallasos (com ara els reconeguts Monti i Cia) i un taller d’el·laboració de llibres movibles.

L’escriptor Emili Teixidor serà homenatjat en aquesta edició de la setmana amb el Premi Trajectòria. Tísner, Miquel Martí i Pol i Roser Capdevila han estat altres dels autors que han merescut aquesta distinció.

* Setmana del Llibre en Català. Del 24 de febrer al 5 de març. Plaça de Catalunya. Gratis. Més informació a la pàgina web del certamen www.setmanallibre.com

Mostrar comentarios

Códigos Descuento