Han detingut nou persones per incivisme cada dia des del setembre

S’acaba el pla de xoc contra l’incivisme.
Els agents de la Guàrdia Urbana han detingut 1.295 delinqüents des del passat mes de setembre fins al dia 8 de gener, el que suposa nou persones diàries, segons va informar el regidor de Seguretat i Mobilitat, Jordi Hereu.

El regidor, que ha estat l’encarregat de gestionar el pla de xoc contra l’incivisme, va explicar que mentre ha durat aquesta actuació s’han posat 22.000 multes per un ús indegut de l’espai públic i s’han reposat o netejat 1.827 senyals verticals, 256 bancs i 3.527 punts de llum. També s’ha donat allotjament a 616 persones sense sostre, 91 de les quals han iniciat plans d’inserció.

El pla de xoc es va activar el setembre amb una dotació extraordinària de nou milions d’euros. Segons va explicar Hereu, els ciutadans no notaran que ja s’ha acabat el pla de xoc perquè el pressupost del 2006 incrementa la partida en Manteniment i neteja (12,7%), Seguretat (8,7%)i els Serveis Socials (12,7%).

Multes per cobrar

Tot i l’elevat nombre de multes, l’Ajuntament només pot cobrar el 20% de totes les que posa. Això és així perquè molta gent no s’identifica en el moment de la sanció o donen noms falsos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento