Creuament de cultures al Fòrum

  • Dos dies de 'world music' al festival Cruïlla.
  • Actuen Ben Harper, The Wailers, Macaco.
  • També Muchachito Bombo Infierno i Eli Paperboy Reed.
Ben Harper
Ben Harper
20MINUTOS.ES
Ben Harper

La música no té fronteres. L’art és lliure i es manifesta des de les més diverses cultures del planeta. El recinte Fòrum serà el punt de reunió de bandes representatives del més variat del so conegut com a world music divendres i dissabte. S’hi desenvolupa la tercera edició del Festival Cruïlla Barcelona, una aposta per una programació de directes que reuneixen el mestissatge, el compromís social i la música sense límits.

Aquells que aposten pel Cruïlla com a passaport a la diversió podran assistir als concerts de Ben Harper & The Relentless, Eli Paperboy Reed, The Wailers, Alpha Blondy o Macaco.

El cantant nord-americà Ben Harper actuarà amb els músics amb què ha gravat el seu darrer disc, White Lies for Dark Times. Femi Kuti, el saxofonista i cantant nigerià, també presenta nou treball, a l’igual que la nova promesa del soul ianqui, el cantant de Boston Eli Paperboy Reed.

El conegut com a So Barcelona estarà representat amb Macaco i Muchachito Bombo Infierno. Altres valors locals que no es perdran el festival Cruïlla Barcelona seran Love of Lesbian, The Pinker Tones, Jon Allen, Albert Pla i Los Sujetadores, Maria Coma i Maria Rodés.

Dies llegendes del reggae, com Alpha Blondy i The Wailers, defensaran l’estatus de ritme global que té aquest gènere musical. El Parc del Fòrum es divideix per a l’ocasió en dos escenaris: una zona gastronòmica i una altra d’àrea de descans.

Parc del Fòrum. Rambla_Prim, 7. Avui divendres i demà dissabte de les 17.00 a les 04.00 hores. Preus: 37 euros (entrada d‘un dia)_i 68 euros (abonament per als dos dies). Més informació al portal web www.cruillabarcelona.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento