Un pres fugit assalta un súper i pren nou ostatges

Els Mossos l’aconsegueixen detenir després que intentés escapar barrejat entre els treballadors i posant-se una perruca. No hi va haver cap ferit.
Els Mossos s’enduen, ahir, l’atracador (al mig).
Els Mossos s’enduen, ahir, l’atracador (al mig).
Hugo Fernández
Els Mossos s’enduen, ahir, l’atracador (al mig).
Atracament amb ostatges i amb final feliç ahir al vespre, a un supermercat del carrer Ganduxer, a tocar de l’avinguda Diagonal. Un lladre de 46 anys, Juan Diego Redondo, àlies El Malo (delinqüent en cerca i captura després que no hagués tornat d’un permís a la presó de Can Brians), va entrar a l’interior de l’establiment, cap a les nou del vespre (quan tanca el local i fan caixa) i va retenir a dins nou treballadors (vuit dones i un home) armat amb una pistola.

Dins del supermercat hi havia una vintena d’empleats, però onze d’ells van poder fugir abans que els prenguessin com a ostatges (el Caprabo del carrer Ganduxer és força gran i això els va permetre escapar). La Policia autonòmica va rebre l’avís, va desplaçar fins allà mitja dotzena de patrulles i va acordonar els carrers adjacents (Beethoven, Bori i Fontestà, Doctor Fleming i Diagonal). Els Mossos van establir perímetres per evitar que el lladre s’escapolís.

Després de prop d’una hora i mitja de segrest, l’atracador, que havia planejat el robatori des de feia dies, va intentar sortir barrejat entre els ostatges, després de posar-se una perruca per intentar despistar els Mossos. No ho va aconseguir i el van atrapar.

Al final, ningú no va resultar ferit. El lladre, natural de Granada, complia condemna de 10 anys per robatori i va ser un dels cervells de la fuga de 45 interns de la Model el 1978 (és autor del llibre La fuga dels 45). Hagués sortit lliure el 2009. A dins del súper, es va beure una ampolla de cava. Els Mossos sospitaven d’ell i tenien preparada una estratègia d’abordatge.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento