El tramvia dels Reis Mags de Sant Just ja fa proves

El tramvia dels Reis Mags de Sant Just ja fa proves

El tramvia dels Reis Mags de Sant Just ja fa proves
El tramvia en proves, ahir, pel nou recorregut. (www.tramvia.org)
Ampliar
Tres noves parades.
Els nens de Sant Just Desvern veuran arribar els Reis Mags d’Orient amb un transport diferent: el tramvia. Si més no, aquesta és la intenció de l’Ajuntament i amb aquesta finalitat, obrir el servei a principis d’any, està treballant Tramvia Metropolità.

Ahir, durant tres hores, es van fer les primeres proves de circulació de tramvies entre les parades de Sant Martí de l’Erm, a Sant Joan Despí, i el Consell Comarcal, a Sant Just Desvern. Es va comprovar que tant la catenària com les vies estiguessin ben col·locades.

A mitjans de desembre, és previst que es facin les proves de marxa amb buit, és a dir, sense passatgers, però fent totes les parades com si circulés normalment.

Per facilitar l’ús del tramvia, a partir del 16 de desembre entrarà en servei el JustTram, un bus que recorrerà els barris de Sant Just i aproparà els usuaris a les parades del TramBaix. El nou tram de la línia T3 tindrà 1.600 metres i tres parades: Rambla de Sant Just, Walden i Consell Comarcal.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/67791/0/tramvia/Reis/Mags/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios