Maragall anuncia que es presentarà a la reelecció

Maragall anuncia que es presentarà a la reelecció

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, va anunciar ahir que es presentarà a la reelecció i va advertir que no acceptarà un Estatut «mutilitat» que no inclogui els principis de la solidaritat en el finançament o no es respecti que Catalunya és una «nació».
De quedar retallat, el president va insistir que prefereix que es retiri el text. No obstant, va matisar que el projecte ha de satisfer el PP perquè un possible futur Govern conservador no l’acabi laminant. A una llarga conferència en el segon aniversari del tripartit, va augurar que «abans d’acabar l’any» hi haurà un «pacte» entre «l’Espanya que s’espanta i la Catalunya que ha tardat massa temps a dir les coses pel seu nom». Maragall va desmarcar-se de la clàusula del Pacte del Tinell que rebutja acords amb el PP.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/65663/0/Maragall/Estatut/principis/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios