Veïns del Clot pengen 600 pancartes als balcons perquè «enfonsin» l’AVE

Veïns del Clot pengen 600 pancartes als balcons perquè «enfonsin» l’AVE

El missatge AVE, + profunditat, -vibracions penja ja de gairebé 600 balcons de l’encreuament dels carrers Clot, Mallorca i Espronceda.
Els veïns d’aquesta zona temen que el pas de l’AVE generi vibracions en passar soterrat pel carrer Mallorca, ja que perdrà profunditat a partir de l’avinguda Meridiana i tindrà «tres o quatre metres de profunditat a l’alçada del carrer Espronceda», segons va explicar ahir l’Associació de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa. Els veïns reclamen que el tren d’alta velocitat «passi a la mateixa profunditat que a la resta de la ciutat, a 20 i a 25 metres», segons Miquel Catasús, vocal d’urbanisme de l’associació. Si no es modifica el projecte «hi haurà vibracions i, els edificis, qui els assegura?», es preguntava el veí Pere Vallejo.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/606/0/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios