La gran festa dels Súpers

  • Actuaran el Mag Lari i el campió del món de Biketrial Dani Coma.
  • Hi haurà concerts, tallers, balls i gimcanes per als més petits.

Els súpers estan de festa. Durant tot el cap de setmana, l’anella olímpica de Montjuïc esdevindrà el seu punt de trobada. Com és tradició, hi haurà de tot i per a tots els gustos: des de jocs a concursos, passant per balls, espectacles, correfocs, presentacions de discos, gimcanes i tallers d’autorretrats, a més de convidats molt especials.

Dissabte, les activitats començaran a les 11 del matí amb el senyor Pla del Club Super3. Presentarà els Xip Xap amb les cançons de Sabata pirata. També hi haurà una exhibició de Biketrial (amb salts laterals, girs i marxes enrere) a càrrec del campió del món, Dani Coma. I ja a la tarda (17.45 hores), serà el torn per a la música amb l’actuació de La Carrau, que presentarà el seu nou disc, Cap.

Per diumenge, la diversió també està assegurada. Dani Coma tornarà a fer una nova exhibició i el Mag Lari (17.00 hores) mostrarà els seus trucs de màgia a l’escenari dels súpers. La gran traca arribarà amb la fi de festa, que tindrà lloc a partir de les 18.30 hores.

* Anella Olímpica del Parc de Montjuïc. Dissabte i diumenge. A partir de les 10.00 hores. Tot el programa a www.super3.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento