De festa amb Rosario i Nena Daconte

La cantante Rosario Flores.
La cantante Rosario Flores.
ARCHIVO
La cantante Rosario Flores.

Les actrius, i mare i filla respectivament, Montserrat Carulla i Vicky Peña, llegiran a les 19.00 hores a la plaça de Sant Jaume, el pregó que dóna la benvinguda a les Festes de la Mercè del 2009, la Festa Gran de la ciutat de Barcelona.

A les 19.45 hores arriba el toc d’inici. I tot seguit, la festa, sobretot musical. La Plaça Reial rep el considerat com el pioner del rock xinès, Cui Jian, que obrirà el Festival BAM a les 21.30 hores, i el VIII Festival Àsia.

A la mateixa plaça, continuarà la festa amb la banda de rock barcelonina The Unfinished Sympathy (22.45 h) i els navarresos Berri Txarrak. A mitjanit, el Parc de la Ciutadella esdevindrà el Parc del Jazz amb el so eclèctic de Dani Nel·lo & Myriam Swanson (00:15 hores).

La plaça Catalunya tindrà un ambient flamenc amb Rosario (23h), que pertany al primer concert 40 Principales. I Cadena 100 porta a la mateixa hora, però al Fòrum, Taxi (Gibraltar), el pop de Nena Daconte i el dels malaguenys Efecto Mariposa.

La plaça dels Àngels rebrà La Kinky Beat (00h); el Portal de la Pau acollirà Calima, (22.30h) i Canteca de Macao (00.30h)seran al BAM. L’avinguda de la Catedral serà el terreny del folk en català d’El Petit de Cal Eril i l’indie folk d’Anni B Sweet.

•Tota la informació sobre les Festes de la Mercè al web oficial de l’Ajuntament de Barcelona: www.bcn.cat/merce.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento