53 municipis catalans tenen nous milionaris tot i la crisi

  • Catalunya ha aplegat 664 milions d'euros gràcies a sortejos i loteries.
  • La Grossa de Nadal, la del Nen i l'ONCE, els que més diners han deixat.

No tothom afronta igual l´actual crisi econòmica mundial. De fet, entre 2008 i el que portem de 2009, habitants de 53 municipis catalans s´han oblidat del que significa pagar hipoteca, apretar-se el cinturó o l´atur. Són els agraciats per algun gran premi en els diferents sortejos que es fan. En total, durant el prop d´aquest any i mig, Catalunya ha rebut una injecció de prop de 664 milions d´euros (663.641.638,02 euros). La major part dels premiats són de Barcelona i Terrassa. I bona part d´aquests diners els han atorgat els

sortejos més mítics, com ara la Loteria Nacional, la Grossa de Nadal i la del Nen.

Un total de 502.376.970 euros van esborrar, com per art de màgia, la paraula crisi a famílies de Barcelona, Palafrugell, Solsona, Tordera, Cubelles, Mora d´Ebre, Terrassa, Lleida, L´Hospitalet de Llobregat i Sant Quirze del Vallès.

D´altra banda, uns pocs dies després, el 6 de gener, a Terrassa tornava a sonar la flauta amb un nou premi, aquest cop de 60.012.000. L´any passat, també per Reis, a Reus els va caure la Grossa: 23 milions d´euros.

Els clàssics cupons de l´ONCE també han repartit una bona quantitat de diners. Des del gener han alegrat la vida a ciutadans agraciats del Vendrell, Barcelona, Molins de Rei, Figueres i Sant Adrià de Besòs, amb els 65 milions d´euros que han entregat del Cuponàs de divendres.

L´any passat l´organització també va fer oblidar la crisi amb poc més de 76 milions d´euros, que van tocar a Vic, Mollet, Figueres, Igualada, Granollers, Caldes, Girona, Blanes, Premià o Castelldefels.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento