Pares es rebel·len contra el vet als cotxets de nen a les piscines municipals

  • Diuen que el Club Natació Granollers vulnera els drets dels menors.
  • La direcció assegura que fixa la prohibició per motius de seguretat.
Manifestació de pares a la recepció del Club Natació Granollers.
Manifestació de pares a la recepció del Club Natació Granollers.
FASFOTO
Manifestació de pares a la recepció del Club Natació Granollers.

«Com dutxaré i vestiré a les meves filles de quatre i cinc anys si no tinc on deixar el meu nadó de sis mesos?» Aquesta és la pregunta que es fa la Serena García i molts  pares i socis del Club Natació Granollers, que, des de fa dues setmanes, els prohibeix entrar cotxets de nen a les seves instal·lacions de bany.

Com dutxaré i vestiré a les meves filles de quatre i cinc anys si no tinc on deixar el meu nadó de sis mesos?
«Quan ens vam queixar davant la direcció, ens van respondre que carreguéssim el nen, que ens el cuidi la veïna i, fins i tot, que el deixem sobre un
banc del vestuari», explica indignat David Delmás, marit de la Serena.

Els pares i molts veïns s'estan organitzant per protestar contra aquesta prohibició que, segons ells, vulvera els drets del menor i suposa discriminació infantil. Si dijous passat es van manifestar a la recepció del centre, ara, estan recollint signatures (ja superen les 200) i pensen en més mobilitzacions.

Hi havia cotxets  col·lapsant les sortides d'emergència, els passadissos i els vestuaris
Des del Club Natació Granollers, que acull  les piscines  municipals, però gestionades per una empresa privada, diuen que el vet als cotxets és per seguretat. «Hi havia cotxets  col·lapsant les sortides d'emergència, els passadissos i els vestuaris, el que va provocar queixes de molts socis», asseguren fonts del club, que està pensant
demandar els pares per l'acusació de discriminació infantil.

El centre va comunicar la norma fa dos mesos i l'aplica des de fa dues setmanes. «La va aprovar la directiva, sense dur-la a l'assemblea perquè no forma part del reglament. Va a part», afirmen.

Delmás va posar una denúncia al jutjat de Granollers perquè el centre es va negar a donar-li una carta amb la norma. «Hi ha dos vestuaris per a dones i dos per a homes. Per què no els reparteix entre les famílies amb nens i la resta de socis?», es pregunta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento