Bonificació de fins al 14% a la tasa de residus si s'usen les deixalleries

  • Els ciutadans que portin directament electrodomèstics, runa, mobles i oli tindran un descompte en el rebut anual.
  • Se'ls entregarà una targeta per anar acumulant el descompte fins a un máxim del 14%.
  • La taxa es cobra al rebut de l'aigua o també de forma independent.
  • CONSULTA AQUÍ MÁS NOTICIAS DE BARCELONA.

L'Entitat Metropolitana del Medi Ambient (EMA) incentivarà econòmicament als ciutadans que portin personalment a les 76 deixalleries convencionals, minis o mòbils de l'àrea metropolitana de Barcelona tots aquells residus que els ajuntaments no poden recollir a domicili, com olis, electrodomèstics, pintures, runa, andròmines o material d'informàtica.

Els veïns tindran una bonificació de fins el 14% en la taxa metropolitana de tractament de residus (TMTR) anual, que s'inclou al rebut de l'aigua o amb un rebut independent.

Es farà mitjancant un plàstic similar a una targeta de crèdit amb una banda magnètica, que rebran la primera vegada que portin residus a alguna de les 75 deixalleries. A partir de la segona visita se'ls anirà descontant un 1% cada cop que portin residus, fins a un màxim del 14%.

La bonificació se'ls aplicarà al rebut de l'any següent.

Algunes empreses

A aquesta campanya només poden acollir-se veïns i no empreses ni petits comerços, excepte en els casos en què formin part d'un gremi o associació que hi hagi signat un acord de cooperació amb el consistori

Aquestes empreses podran gaudir d'una bonificació en els preus públics o a la taxa de deixalleries. Les persones que visquin de lloguer hauran de fer el canvi de titular del rebut a través de la companyia administradora d'aigua per gaudir d'aquestes rebaixes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento