El costat més rocker de Juliette Lewis

El costat més rocker de Juliette Lewis

El costat més rocker
Juliette Lewis es deixa la pell en cadascuna de les seves actuacions (Arxiu).
Ampliar
L’actriu de Hollywood es sent cada cop més còmoda en el seu paper d’estrella de la música. La seva banda, Juliette & The Licks, presenta el disc ‘Four on the floor’.
Juliette & The Licks, la banda liderada per l’actriu nord-americana Juliette Lewis, torna un cop més a Espanya, enguany per  presentar el seu darrer treball, Four on the floor. Aquest quartet desprèn adrenalina, força i entusiasme sobre els escenaris, amb una barreja de rock alternatiu, punk de la vella escola i new wave.

La música era la gran i principal vocació d’aquesta actriu, candidata a l’Òscar per la pel·lícula que va protagonitzar amb Robert de Niro, El cabo del miedo. Qui la coneix assegura que ha estat el seu projecte musical el que l’ha ajudada a sortir d’una drogoaddicció reconeguda per ella mateixa.

El primer disc es va anomenar You’re Speaking My Language (2005) i va supossar la seva introducció en forma de terratrèmol energètic en el panorama punk-rock nord-americà. Aquell èxit inicial la va allunyar del cel·luloide.

Amb l’edició de Four on the floor, Lewis exprimeix la provocació que la caracteritza en les seves actuacions, en les quals es deixa la pell en l’escenari, moltes vegades, literalment. La veu de l’actriu reconvertida en musa del rock sona amb matisos més treballats i amb una potència superior als inicis. La seva contundència artística la comparen els crítics musicals amb la de la també nord-americana PJ Harvey.

* Espai Movistar. Pascual i Vila, 2. Avui a les 22 h. Venda anticipada: 25 euros; a guixeta: 28 euros.

Un directe ‘non stop’

Juliette & The Licks van donar mostra aquesta setmana a Madrid del seu vitamínic directe. L’escenari del concert va ser conquerit per l’actriu i cantant que, acostumada a les grans audiències, no va parar de ballar, moure’s i córrer. Amb una ploma al seu cap, Lewis també va fer servir la sensualitat com un dels ingredients amb què amaneix els xous. Un afortunat espectador es va portar un petó de la nord-americana, pletòrica de forces. El seu vestuari es ressumia a uns pantalons arrapats vermells i a una samarreta groga que a punt van estar d’estripar-se de tanta energia.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/339121/0/costat/juliette/lewis/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios