Dies de circ i acrobàcies

Els espectacles ‘Dancing Circus’ i ‘Princesas por una noche’ ofereixen dansa, risc, tècnica, màgia, trapezistes, malabarismes i contes infantils.
L’artista Niedziela del Circ Raluy (Archivo).
L’artista Niedziela del Circ Raluy (Archivo).
L’artista Niedziela del Circ Raluy (Archivo).
Avui arriba de nou el circ dels germans barcelonins Raluy, que tornen un any més a instal·lar la seva carpa al Port Vell de Barcelona.Estrenen Dancing Circus, un ambiciós espectacle que fusiona circ i dansa, unint tècnica, interpretació, risc i espectacularitat.

El Dancing Circus reuneix equilibrismes ballats a ritme de claqué, interpretacions de tango al trapezi, números de màgia a ritme de vals, una revisió acrobàtica de Carmen de Bizet i malabarismes tradicionals de la Índia acompanyats de la seva música ancestral, entre d’altres (més informació a (www.raluy.com).

Circ Universal

Per la seva part, el Gran Circ Universal presenta aquest Nadal al Fòrum de Barcelona, el seu nou espectacle Princesas por una noche, on una desena de destacades atraccions circenses internacionals es fusionen en un gran viatge màgic pel món dels contes infantils més imaginatius.

* Carpa del Gran Circ Universal, al Parc del Fòrum de Barcelona. De 12 a 40 euros. Circ Raluy. Moll de la Fusta. De 15 a 30 euros.

‘Princesas por una noche’

Aquest espectacle, de dues hores, presenta 44 artistes de 12 nacionalitats, entre els que destaquen els trapezistes brasilers Souza, dos increïbles grups de 10 cavalls dirigits pel genet francès Iván Desforge o el Duo Sidelnikov al trapezi rus, estrelles del Circ estatal de Moscou.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento