Comunitat Valenciana

Successos.- Detingut a Elx per l'assalt a cinc comerços amb un matxet

  • La Policia Nacional ha detingut a la localitat alacantina d'Elx un home de 30 anys com a presumpte autor cinc robatoris amb violència en establiments comercials de la ciutat. L'home entrava sense cobrir-se la cara, la qual cosa va permetre amb les imatges de les càmeres de vigilància identificar-lo, i amb un matxet amenaçava els dependents per a obtindre la recaptació.
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu
Europa Press
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu

Segons la Comissaria Provincial, la investigació es va iniciar fa diverses setmanes quan es va tindre coneixement a través de diverses telefonades a la Sala Operativa del 091 i de diferents denúncies en la Comissaria d'Elx, de la successió de diversos robatoris en establiments comercials utilitzant el mateix modus operandi.

El subjecte accedia als comerços -una gasolinera, forns i botigues d'animals- a la vista de tots, i una vegada arribava al mostrador, traia un ganivet tipus matxet i li l'acostava les seues víctimes alhora que els demanava diners i els amenaçava amb clavar-li-ho. Les víctimes accedien a les seues demandes i els facilitaven tota la recaptació que hi havia en eixe moment en l'interior de les caixes registradores.

La Brigada de Policia Judicial d'Elx es va fer càrrec de l'assumpte i va identificar l'autor dels assalts només uns dies després de l'inici de la investigació.

Per a la seua detenció es va establir un dispositiu el dia 11 de desembre i la intervenció en el moment de l'arrest del ganivet utilitzat per a perpetrar els robatoris. El detingut va ser posat a la disposició de l'autoritat judicial, que va decretar l'immediat ingrés a la presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento