Comunitat Valenciana

Echávarri contesta un xiquet: "Només ha de dimitir el que ha robat, ha enganyat o el que ha mentit"

  • L'alcalde d'Alacant, el socialista Gabriel Echávarri, ha dit que no dimitirà perquè "només ha de dimitir el que ha robat, ha enganyat o el que ha mentit". Així, ha defès que el que "té la raó de la seua part, té la força de la seua part".
Gabriel Echávarri i Eva Montesinos
Gabriel Echávarri i Eva Montesinos
EUROPA PRESS
Gabriel Echávarri i Eva Montesinos

Echávarri ha contestat d'eixa manera a una pregunta formulada per un xiquet durant la celebració del XII Ple Infantil que s'ha celebrat este divendres en el saló de plens.

El menor, del col·legi Lucentum, ha preguntat a l'alcalde si "en cap moment ha pensat a dimitir". Echávarri, abans de respondre-li, entre riures li ha preguntat de quin mitjà de comunicació havia dit que assistia al ple. No obstant açò, li ha agraït la pregunta i ha insistit que no havia pensat a deixar el càrrec.

Després de presentar el programa de Camí de Nadal 2018, l'alcalde ha assegurat que les preguntes dels xiquets "sempre" sorgeixen del que "escolten dels seus pares" i ho ha exemplificat en qüestions com "si la ciutat està bruta o no està bruta".

"M'encanta perquè li prens el pols a la realitat perquè moltes vegades vivim ací en una bambolla molt endogàmica i realment la societat i la gent està a altres coses. I els xiquets són el clar exemple que molta gent està a altres coses importantíssimes", ha defès.

Finalment, qüestionat sobre l'estat dels pressupostos, ha indicat que si no s'hagueren d'enviar a Madrid, per a la seua aprovació pel Ministeri d'Hisenda, "ja estarien en tramitació". Ha al·legat que s'aproven "més tard que mai" perquè el ministeri "tarda tres mesos a enviar-los".

Amb tot, ha dit que "caldrà treballar molt tots els dies" per a aconseguir un acord sobre els comptes: "Als socialistes ni ens importa treballar ni ens importa dialogar. Treballem fins a l'extenuació i treballem fins que no puguem més. Estem en un ambient de diàleg i de treball i no ens fa por, al revés, ens motiva".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento