Controlat un incendi forestal en Cabanes (Castelló) que afecta matoll i pinada

Controlat un incendi forestal en Cabanes (Castelló) que afecta matoll i pinada

Controlat un incendi forestal en Cabanes (Castelló) que afecta matoll i pinada
Controlat un incendi forestal en Cabanes (Castelló) que afecta matoll i pinada (CONSORCIO DE BOMBEROS)
Ampliar
  • Bombers han donat per controlat a les 8 hores l'incendi forestal que es va declarar este dilluns a Cabanes (Castelló) i que ha afectat matoll i pinada, segons han informat fonts d'este cos.

L'avís de l'incendi es va registrar a les 13.30 hores d'este dilluns. Fins al lloc es van mobilitzar un dispositiu de 60 efectius format per tres dotacions de Bombers dels Parcs de Plana Alta i Baix Maestrat, sis Unitats de Bombers Forestals de Generalitat Valenciana assignades al Consorci, dos avions Air Tractor i un helicòpter. A més, un sergent, un cap de Parc i un capatàs coordinador han treballat en la zona.

Els efectius han treballat de forma intensa a causa que el vent avivava les flames que no han afectat cap parc natural. D'esta manera, a les 19 hores d'este dilluns el foc es va donar per estabilitzat i a les 8 hores d'este dimarts s'ha donat per controlat.

En estos moments romanen en la zona tres unitats de bombers forestals i un coordinador per a continuar les tasques d'extinció.

Consulta aquí más noticias de Castelló.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3186152/0/controlat-incendi-forestal-cabanes-castello-que-afecta-matoll-pinada/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR